Ditt lokala taxibolag 026-12 90 00

Gävle Taxi
Flest och vitaste budbilar i Gävle finns hos Gävle Taxi.

Flest och vitaste budbilar i Gävle finns hos Gävle Taxi.

Gävles vitaste budbilar

Publicerad: 3/2

Färgen skämmer ingen och våra taxibilar oavsett storlek är vita. Det många ännu inte vet är de även rullar dygnet runt alla dagar i veckan som budbilar. Vi utför mängder av olika slags budkörningar åt företag och offentlig sektor som t.ex. dokument, maskiner, reservdelar och prover m.m. Eftersom vi har öppet dygnet runt året om så har vi alltid bilar som snabbt kan hämta och utföra transporten.

Vi kör inte bara personal och kunder till julfester, vi kör era bud i form av brev, paket eller större kollin lokalt i Gävle, hela regionen eller var som helt i Sverige. Våra priser är mycket konkurrenskraftiga på direktbud jämfört med budbilsföretagen då vi alltid finns nära er.

Gävle Taxi erbjuder snabba och flexibla budtransporter för både företag och privatpersoner. Trafikverket och PostNord Sverige AB är ett par av de stora kunder som anlitar oss för budtransporter.

Så varmt välkomna att kontakta oss på Gävle Taxi när ni behöver hjälp med transport av allt från brev till paket, gods och varor - centralt i Gävle eller vart ni än önskar.
För mer information se >>

Beställ budtransport026-12 90 00

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK