Ditt lokala taxibolag 026-12 90 00

Gävle Taxi

BUDTRANSPORTER

BUDTRANSPORTER

BUDTRANSPORTER

Vi utför många olika slags budkörningar åt företag och offentlig sektor som t.ex. dokument, maskiner, reservdelar och prover m.m. Eftersom vi har öppet dygnet runt året om så har vi alltid bilar som snabbt kan hämta och utföra transporten.

Våra budbilar, ja alla våra taxibilar kan användas som budbilar, kör era bud i form av brev, paket eller större kollin lokalt i Gävle, hela regionen eller var som helt i Sverige. Våra priser är mycket konkurrenskraftiga på direktbud jämfört med budbilsföretagen då vi alltid finns nära er.

Gävle Taxi erbjuder snabba och flexibla budtransporter för både företag och privatpersoner. Trafikverket och PostNord Sverige AB är ett par av de stora kunder som anlitar oss för budtransporter.

Så varmt välkomna att kontakta oss på Gävle Taxi när ni behöver hjälp med transport av allt från brev till paket, gods och varor - centralt i Gävle eller vart ni än önskar.

Beställ budtransport026-12 90 00


Förfrågningar angående budtransport: 026-66 44 04 / 026-66 44 05

Billig budbil i Gävle med Gävle Taxi

Budbilar i Gävle Taxi

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK